Kozijnenkoning.nl levert aluminium profielen tegen de laagste prijzen.
Vraag nu uw scherpste offerte aan

 

MB-Slide / ST MB-Slide

Schuifdeuren en ramen met thermische onderbreking

Deze systemen zijn ontworpen voor schuifdeuren en ramen met thermische isolatie, die kan worden verankerd in bakstenen muren of aluminium gevels, en zijn gemaakt van componenten met de MB-59S of de MB-59S Casement. Schuifdeuren, met name het grote formaat, geven de indruk dat de woonruimte wordt vergoot, vooral door het te combineren met een terras of tuin

Schuifdeursystemen, en MB-MB-Slide Slide ST bieden volop mogelijkheden voor het inrichting van de kamer: de maximale afmetingen van de vleugels zijn: H: 2600 mm, L: 1800 mm, gewicht max. 160kg, en zijn leverbaar in verschillende varianten van 2 tot 6 modules, met glasdiktes tot 26 mm.

De belangrijkste verschillen tussen MB-en MB-Slide Slide ST zijn: de opbouw van het vleugelprofiel en de productie en de beglazingstechniek.
Bij de MB-Slide worden 3-kamervleugel-profielen ingezet die onder een hoek van 45 graden zijn gesneden en met de juiste hoeken worden verbonden.
Beglazing die op deze manier zijn gemaakt worden met glaslijsten en pakkingen verglast. Bij de MB-Slide ST profielen worden eenkamervleugel-cellen ingezet en de verticale profielen worden met de horizontale verbonden. Het aanbrengen van het glas gebeurd hier bij het monteren van de vleugelprofielen.

Beide schuifdeur-systemen zijn grotendeels compatibel met andere systemen van ALUPROF SA. Aanpassing van een dergelijk ontwerp maakt het gebruik van veel voorkomende vormen, accessoires en technologische processen mogelijk. Alle componenten van de schuifdeur systemen zijn gemaakt volgens de bestaande normen en standaarden.